Usluge

Verujemo da direktnim i stalnim uključivanjem klijenta u proces dizajna, koristeći njegove ideje i iskustva, uspešno stižemo do najboljih rešenja. Svaki projekat započinjemo osluškivanjem vaših poslovnih ciljeva i strategija, ideja, planova, stavova, sugestija i informacija o konkurenciji kako bismo zajedničkim snagama na najadekvatniji način predstavili vaš proizvod, ideju ili uslugu.

Trudimo se da razumemo vašu priču, okruženje u kojem radite i specifičnosti oblasti kojom se bavite kako bismo zajedničkim snagama pronašli pravo rešenje. Od ideje, preko realizacije, do uspešnosti.

gridpoint_design_process

VIZUELNI IDENTITET

Vizuelni identitet ima jednu od najznačajnijih uloga u predstavljanju vaše firme. Jedna od najbitnijih stavki u kreiranju vizuelnog identiteta je konzistentnost kojoj svi zaposleni moraju da teže.

GRAFIČKI DIZAJN

Za Vas dizajniramo logotipe, vizitkarte, memorandume, flajere, kataloge, brošure, oglase, knjige, postere, bilborde i sve ono što Vam je potrebno prilikom prezentovanja vašeg preduzeća.

WEB PREZENTACIJE

U skladu sa prethodno kreiranim vizuelnim identitetom, za Vas izradujemo statičke ili dinamičke web prezentacije, kao i adaptacija sve popularnijih CMS sistema Joomla ili WordPress.

PRODUKCIJA ŠTAMPE

Vršimo pripremu i organizaciju celokupnog procesa štampe, prikupljanje ponuda, pripremu za štampu, slanje materijala u štampariju i kontrolu štampe. Na vama je samo da nas kontaktirate, a nama prepustite sve ostalo.